donderdag 2 februari 2012

Kussen in verlate kerstsferen

Knitted cushion by Sluuurp
Knitted cushion, a photo by Sluuurp on Flickr.
Deze kussenhoes breide ik in de kerstvakantie.
Ik breide er eigenlijk nog meer, maar die foto's komen later nog.
Kussenhoezen breien is wel een van mijn favorieten: je bent er niet al te lang mee bezig en het afwerken is ook niet al te veel werk.
Maar op een gegeven moment moet je wel stoppen met hoezen breien, want ik heb tenslotte geen plek op de bank voor 10 (of meer) kussens.
Maar met deze koude, winterse dagen heb ik weer zin om kussenhoezen te breien. Lekker voor de kachel met warme chocolademelk..

5 opmerkingen:

  1. Je kussen is prachtig Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit kan ik dus echt niet.
    Zo knap gedaan.
    Heb hier via via iemand die er twee voor
    mij gaat breien.
    Groetjes Brigitte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hai Iris, dankjewel voor je leuke reactie op creJJtion! En dit kussen is prachtig, daar heb je er nooit genoeg van ;)

    Ik weet niet of je om patronen verlegen zit, maar zo ja: kijk je wel eens op garnstudio.com voor patronen? Daar staan ook hele prachtige met kabels etc.

    Je babydekentje is overigens ook prachtig, heerlijke kleuren heb je gebruikt! En ik ben erg benieuwd naar de hexagon sprei...

    liefs van Maaike

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi kun je haast niet meer stoppen met kussenhoezen breien? kun je ze gaan verkopen, of weggeven in een van je swaps (ruil met iemand).Ik vind hem ook mooi. De spulletjes erom heen maken de foto gezellig. Lieve groetjes kathy

    BeantwoordenVerwijderen