zaterdag 11 februari 2012

Iets nieuws..

Stamps by Sluuurp
Stamps, a photo by Sluuurp on Flickr.

De laatste dagen verschenen hier vooral foto's van gehaakte en gebreide dingen; zoals de kussens en de baby deken.
Op het moment ben ik ook druk bezig met ander materiaal, zoals postzegels. Niet een alledaags iets om mee te prutsen, maar het bevalt me eigenlijk wel. Zoveel kleuren, op zo'n klein papiertje. Niet dat ik mijzelf tot de filatelisten reken, absoluut niet. Ik denk zelfs dat zij het maar vreemd vinden wat ik met die zegels doe. Ik ben namelijk bezig met een grote plaat van 40 x 50..

Maar nu heb ik eigenlijk een vraag: wat doen jullie met de zegels, en zouden jullie deze misschien voor mij willen sparen? Een e-mail sturen kan ook altijd :)

Fijne zaterdag!

3 opmerkingen:

 1. Leuk om iets creatiefs te doen met zegels. Ik krijg weinig leuke zegels maar zal het in de gaten houden. In een woonprogramma op tv zag ik al eens een beplakte lampenkap en dat was heel mooi.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als ik er leuke in de bus krijg wil ik ze gerust ook bijhouden voor je! Vind het soms zonde dat ze in de papiermand belanden dus ik knip ze met plezier uit voor iemand die er iets mee kan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je wel voor je reactie op mijn blog. Altijd leuk. Maar wat een leuk idee wat je hier doet met poszegels. Helaas wordt het ontvangen van postzegels steeds minder ;-( Maar succes ermee en ik ben heel benieuwd naar het eind resultaat. Dag Sandra

  BeantwoordenVerwijderen