vrijdag 29 april 2011

Vilten eten

Er is hier niet stilgezeten.
Sinds de kleine meid geboren is (en eigenlijk ook al daarvoor), ben ik druk geweest met het maken van vilten eten. Ik heb de stille hoop dat daar ooit natuurlijk fanatiek mee wordt gespeeld. 
Er was al eerder een pizza bodem gemaakt, nu zijn daar ook champignons bij gemaakt.

Felt Pizza by Sluuurp


















Ook zijn er natuurlijk gezonde groenten bij, tot nu toe broccoli en bloemkool.

En tomaten... want die horen daar gewoon bij.
 Heeft iemand nog ideeën wat ik nog meer van vilt kan maken?
Alvast een fijn weekend!

7 opmerkingen:

  1. Hoi Iris wat een ontzetten leuk idee en wat heb je dat mooi gemaakt, fijne dag groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Iris bedoel je de PTT zakken? Die heb ik op markplaats gekocht. Groetjes Esther.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hihi! Die champignons zijn werkelijk geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Daar gaat veel mee gespeeld worden! Deze zijn echt om 'op te eten'!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk... knap freubelwerk.
    Groetjes,
    Patricia.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk!! Ga het ook eens op de agenda zetten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi hoi, ik was op zoek naar een plaatje van een vilten tomaat om te maken (voor een surprise) en kwam op jouw blog. Leuk hoor wat je hebt gemaakt. Een leuk idee om ook van vilt te maken: kleine vlinder macaroni.Zag ik ook op internet en heb ik nagemaakt. Ik ga je volgen. Misschien vind je het ook leuk om op mijn blog rond te kijken. Groetjes kathy

    BeantwoordenVerwijderen