maandag 12 maart 2012

Een kringloopvondst

Wooden Toys by Sluuurp
Wooden Toys, a photo by Sluuurp on Flickr.

In de kringloopwinkel hier in de buurt, vond ik laatst een volle tas met allemaal houten figuren. Bomen, dieren, huizen, het zit er allemaal bij. Het kostte ook nog eens bijna niets, dus die tas ging mee naar huis. We hebben er al leuk mee gespeeld hier, dus er kan zeker worden gesproken van een kringloopvondst.

Ik had dit speelgoed nog nooit eerder gezien. Is het een spel, of hoort het ergens bij. Komt dit speelgoed iemand bekend voor?

9 opmerkingen:

 1. Erg leuk.
  Ik denk dat het bij een houten treinbaan hoort.
  Groetjes en veel speel plezier.
  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hadden vroeger zoiets!

  Maar wij hadden het gewoon in een tupperware-bak en dan kon je er gewoon mee spelen. Zoals je ook die plastic beesten hebt bij de Bart Smit enzo. En ook houten puzzels en inderdaad houten huisjes en boompjes die bij de trein hoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. inderdaad heel herkenbaar, iets van een houten treintje komt me ook bekend voor, speelwijze is gewoon je fantasie laten werken ... peins k ;-) houten speelgoed heeft bij mij ook altijd een streepke voor, kan k ook moeilijk laten liggen in de kringloop! liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie speelfiguurtje. Het ziet er ook nog als nieuw uit.
  Leuke aankoop!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ooohhh... heerlijk he, die kringloop!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oh wat leuk, ik heb die beestjes ook nog liggen... het is gewoon los verkrijgbaar geweest en misschien zelfs nog wel. Ik kocht ze omdat ik de verleiding niet kon weerstaan, maar onze kinderen hebben er niet zo heel veel mee gespeeld.. wel leuk om ze nu nog eens ergens neer te zetten. goed idee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja dat komt mij bekend voor, wij hadden dat vroeger idd! ik maakte altijd een treinrails en dan een dorp in het midden, van dat speelgoed dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit is niet zomaar een vondst, nee een SUPER vondst! Houten speelgoed is ook helemaal mijn ding. lieve groetjes kathy

  BeantwoordenVerwijderen